SchelHoeveel is een 400 KVA box transformatorWaarom versterking nodig?

  • vrijgavetijd:2022-06-04 17:12:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:206
  • Korte omschrijving:

    Schel,Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld o

Artikel inhoud

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

SchelDe interne markt voor transformatoren is traag

transformator-onderneming met olieonderdompeling

AnchorageDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


SchelHoeveel is een 400 KVA box transformatorWaarom versterking nodig?



Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Resultaten van de testWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen,SchelPrijs van gerecycleerde droge transformator, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


SchelHoeveel is een 400 KVA box transformatorWaarom versterking nodig?



De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur,SchelElektrische transformator-functie, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidWiringwijze van droge transformator:

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Elektrische transformator-installatie

SchelVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Fout oordeel van de transformator

Afgooye.Overige productinformatie
  • Aken.Eenvoudig hefplatform op grote hoogteVoordelen van industriële ontwikkeling

    Aken.Eenvoudig hefplatform op grote hoogteVoordelen van industriële ontwikkeling

  • Aken.Uitrusting van liftplatformsVerschillende veelgebruikte behandelmethoden voor het handhaven van

    Aken.Uitrusting van liftplatformsVerschillende veelgebruikte behandelmethoden voor het handhaven van

  • Aken.Enkele mast aluminiumlegering liftWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

    Aken.Enkele mast aluminiumlegering liftWaarop moet worden gelet tijdens seizoenswerk

  • Churavestafrance.kgmGebouwliftOp welke manier

    Churavestafrance.kgmGebouwliftOp welke manier

  • Las VegasThuis buiten kleine liftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

    Las VegasThuis buiten kleine liftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

  • ErenhotVast hydraulisch platformGoede erosieweerstand:

    ErenhotVast hydraulisch platformGoede erosieweerstand:

  • AuerbargNameHydraulisch vast hefplatformInvesteringsanalyse

    AuerbargNameHydraulisch vast hefplatformInvesteringsanalyse

  • Fort WorthPlatform hydraulisch3 categorieën

    Fort WorthPlatform hydraulisch3 categorieën

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!