Mar del Plata.kgmRegelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met o

  • vrijgavetijd:2022-06-18 00:38:22
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:259
  • Korte omschrijving:

    Mar del Plata.kgm,Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zoda

Artikel inhoud

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Mar del Plata.kgmInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Mar del Plata.kgmS-11-type olie ondergedompelde transformator, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


Mar del Plata.kgmRegelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompelingAnalyse van mechanische prestatie-index



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Een compleet assortiment productenDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.


Mar del Plata.kgmRegelaar voor de periodieke spanning voor het onderhoud van een transformator met olieonderdompelingAnalyse van mechanische prestatie-index



Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

kennisNa de no-load test is normaal voor h,Mar del Plata.kgmWat is de prijs van 1000 KVA-transformator,Mar del Plata.kgmReactietransformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Mar del Plata.kgmHoeveel kost de transformator?

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Afgooye.Overige productinformatie
  • Ballina.Elektrische mobiele liftAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog steeds onder d

    Ballina.Elektrische mobiele liftAfzwakkende vraag staat op korte termijn mogelijk nog steeds onder d

  • Ballina.5 ton hefplatformGebruik gids

    Ballina.5 ton hefplatformGebruik gids

  • Ballina.PlattformliftWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

    Ballina.PlattformliftWat zijn de functionele kenmerken en het toepassingsgebied?

  • Ballina.Dubbele mast aluminiumlegering hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerppl

    Ballina.Dubbele mast aluminiumlegering hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerppl

  • Davintel.Mobiel hefplatform met schaarvorkErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

    Davintel.Mobiel hefplatform met schaarvorkErnstige invloed op de winstmarge van de industrie

  • AdjumaniNameTestrapport van de levering van droge transformatorRichtlijnen voor redelijke prijzen

    AdjumaniNameTestrapport van de levering van droge transformatorRichtlijnen voor redelijke prijzen

  • HaVaste heflift voor ladingDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

    HaVaste heflift voor ladingDiscussie over inspectie- en onderhoudsmethoden

  • HaKogeltafel type hefplatform autoKies de juiste manier om te gebruiken!

    HaKogeltafel type hefplatform autoKies de juiste manier om te gebruiken!

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!