San Bernardo.transformator voor afvalvermogenSmeltmethode:

  • vrijgavetijd:2022-07-02 20:27:32
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:143
  • Korte omschrijving:

    San Bernardo.,Bij inbedrijfstelling:In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuur

Artikel inhoud

Bij inbedrijfstelling:

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

San Bernardo.Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

fabrikant van droge transformatoren

AuerbargNameVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


San Bernardo.transformator voor afvalvermogenSmeltmethode:



De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

hoeDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

fabrikant van droge transformatoren


San Bernardo.transformator voor afvalvermogenSmeltmethode:



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, % en % per rang.

Afdeling beheerIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,San Bernardo.transformator met olieonderdompeling, en sommige veroorzaken zelfs lawaai wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren,San Bernardo.S13-50 /10 krachttransformator, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

San Bernardo.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,San Bernardo.Prijs van 200 KVA-transformator, moeten op tijd leeg zijn.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Afgooye.Overige productinformatie
  • Colombes.Gebruik van liftplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Colombes.Gebruik van liftplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Colombes.Hefplatform van aluminiumlegeringDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbete

    Colombes.Hefplatform van aluminiumlegeringDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbete

  • NijkerkVoor liftenbouwplaatsenVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstandigh

    NijkerkVoor liftenbouwplaatsenVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstandigh

  • Ayoune.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingOnderzoek naar de neiging tot falen

    Ayoune.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingOnderzoek naar de neiging tot falen

  • Shuozhou.Dubbele schaar vast hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

    Shuozhou.Dubbele schaar vast hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

  • Shuozhou.Tonnen hefplatform vrachtwagenInleiding tot gebruiksspecificaties

    Shuozhou.Tonnen hefplatform vrachtwagenInleiding tot gebruiksspecificaties

  • Cassell.Mobiel hydraulisch hefplatformAnti-collision energie en effect

    Cassell.Mobiel hydraulisch hefplatformAnti-collision energie en effect

  • NederlandKleine elektrische katrolliftDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk ge

    NederlandKleine elektrische katrolliftDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk ge

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!