Lalima.Warme dipsaus gegalvaniseerde vierkante buisBehandelingsmaatregelen voor hoge temperatuur

  • vrijgavetijd:2022-06-21 20:38:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:335
  • Korte omschrijving:

    Lalima., koudgetrokken naadloze vierkante buisQB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat vo

Artikel inhoud
koudgetrokken naadloze vierkante buis

QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q, St-, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de elektrische energie-industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.

Lalima.De zuiverheid van de vierkante buis heeft een grote impact op de isotroop-prestaties van de vierkante buis. Het gebruik van secundaire raffinagetechnologie (waaronder vacuümschijning, ESR en ladingaederbesproeiing) kan de zuiverheid van de vierkante buis verbeteren, met name het verminderen van het gehalte aan schadelijke onzuiverheden in de vierkante buis,Lalima.Hoeveel kost de verwerking van gegalvaniseerde vierkante buis, wat nuttig is om de prestaties te verbeteren.

Kleur van het uitzicht: de kleur van de koude gegalvaniseerde vierkante buis is geel groen, cyan wit of licht gekleurd in een vaste hoek met de zon. De kleur van hete dip gegalvaniseerde vierkante pijp is zilverwit in een vaste hoek met de zon.

Odienne.Functionele index analyse van qb vierkante buis --de belasting op de onderdelen van de machine als gevolg van de grote vooruitgang van de kracht wordt de frontale ineenstorting belasting genoemd. De kracht van vernietiging van qb vierkante buis onder de frontale ineenstorting belasting wordt de frontale ineenstorting taaiheid genoemd.

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van qb vierkante buis. Lege buiging kan ook de binnenste hoek van r.t buigen zonder de buiswand te breken.

Omdat de groene billet in elke vorm kan worden geperst, is het gemakkelijk om de vierkante buis te lassen in moeilijke producten.


Lalima.Warme dipsaus gegalvaniseerde vierkante buisBehandelingsmaatregelen voor hoge temperatuur



Vergeleken met andere lassen heeft het lassen van vierkante buizen veel voordelen, vooral door de exotherme reactie, het materiaal hoeft alleen te worden verwarmd onder het smeltpunt

De ijzervijlsels en de werkstukken op het snijgedeelte moeten volledig worden verwijderd met een bestand of passende gereedschappen om te voorkomen dat de ijzervijlsels en boordraden de rubberen O-ring en andere toebehoren krabben bij het aansluiten van een ander deel.

A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.

Hoge waardeIndien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan), kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd), en voorstellen aanvaarding met een nieuwe partij.

Omdat de groene billet in elke vorm kan worden geperst, de bemonsteringshoeveelheid, de bemonsteringspositie en de test van vierkante buis moeten in overeenstemming zijn met de bepalingen van de overeenkomstige productnormen. Met de toestemming van de demander kunnen warmgewalste vierkante buizen in batches worden bemonsterd volgens de gerolde root array.


Lalima.Warme dipsaus gegalvaniseerde vierkante buisBehandelingsmaatregelen voor hoge temperatuur



Over het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

productiekostenStaal voor de bouw en engineering volgens de indeling van het gebruik zonder fasetransformatie of gedeeltelijke fasetransformatie van vierkante buis: A. gewoon koolstofconstructiestaal; b. structureel staal van lage legeringen; Versterking van staal.

Doe een goed werk in de volgende aspecten om effectief de levensduur van vierkante buizen te verbeteren

Functionele index analyse van qb vierkante buis --mechanische functie van plastic vierkante buis. Vaste buiging,Lalima.Hoeveel is 80 gegalvaniseerde vierkante buis, zoals de naam suggereert,Lalima.Gegalvaniseerde vierkante buizen voor de vervaardiging van video, is om de buiging compact te maken. Tijdens de werkelijke buiging worden de binnenste en buitenste rollen en de binnenste en buitenste wanden van de pijp blanco in beide richtingen samengedrukt.

Lalima.In deze periode was de technologie van continue rolleiding niet rijp.

Fase ( &m mdash; )

Vierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen, geschikt voor aardolieraffinaderijen.

Afgooye.Overige productinformatie
  • Shuozhou.Vaste heffende hydraulische vrachtliftFactoren die de prijs beïnvloeden

    Shuozhou.Vaste heffende hydraulische vrachtliftFactoren die de prijs beïnvloeden

  • AnciCity in ItalyVaste heflift voor ladingWat is de huidige rol?

    AnciCity in ItalyVaste heflift voor ladingWat is de huidige rol?

  • Jinghai.Vaste heflift voor ladingAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

    Jinghai.Vaste heflift voor ladingAlgemene problemen met bevestigingsmiddelen

  • Jincheng.Vaste heflift voor ladingVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

    Jincheng.Vaste heflift voor ladingVoorzorgsmaatregelen voor installatie en bediening

  • zeehavenVaste heflift voor ladingIndustrie prijsbeleid

    zeehavenVaste heflift voor ladingIndustrie prijsbeleid

  • Hongshanstar nameVaste hydraulische hefladingsliftStatistieken van marktgegevens

    Hongshanstar nameVaste hydraulische hefladingsliftStatistieken van marktgegevens

  • Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

    Gu Ye.Verhoogde vrachtlift 1-4 verdiepingenWat zijn de vereisten voor het afhandelen van vragen?

  • Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!