Kosar TenangoHoeveel is Nee. 14 I-balk per tonAan welke normen moet worden voldaan?

vrijgavetijd:2022-06-14 22:40:20 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:483

Kerntips:Kosar Tenango,De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle ver

De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.

Omdat alle delen van I-beam in rechte hoeken zijn geplaatst, heeft I-beam de voordelen van sterke buigweerstand,Kosar TenangoDe telefoon van de fabrikant, eenvoudige constructie, kostenbesparing en licht structuurgewicht in alle richtingen, en is op grote schaal gebruikt. De binnenzijde en de buitenzijde van de flens van de I-straal zijn evenwijdig of dicht bij evenwijdig, en het uiteinde van de flens bevindt zich in een rechte hoek, dus wordt het parallelle flenzen I-straal genoemd. De webdikte van I-beam is kleiner dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, en de flenzen zijn groter dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, zodat het ook wordt genoemd breed rand I-straal.

Kosar TenangoStrekken met de uitrusting van stalen platen; Het belangrijkste doel is om te worden gebruikt in de structuur van het schavot.

Bij de ontwikkeling van stalen bouwwerken is alleen I-straal niet voldoende, dat wil zeggen, verdikte I-straal, die gemakkelijk stabiliteit kan verliezen voor dragende kolommen.

Mahina.Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding), de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;, en de oplossing tijd is min.

Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.

Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen,Kosar TenangoA335p9 hogedrukgelegeerde pijp, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.


Kosar TenangoHoeveel is Nee. 14 I-balk per tonAan welke normen moet worden voldaan?



GB nr. I-balk is in hoogte, tuinfaciliteiten, residentiële verblijven scholen, stadion pijpen en andere plaatsen.

Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na de waterige oplossing, ~ -maal van het reinigen van water moet worden uitgevoerd, en vervolgens moet een gesloten oplossing met chroom worden uitgevoerd. De oplossing van chroom-zuur moet h worden uitgevoerd na de daaropvolgende reiniging van de metallografische structuur en de austenitische gelegenheidsleiding. Chromgezuur waterige oplossing (massaverhouding) is % %, de oplossing temperatuur is ~ ℃, en de oplossing tijd is min. Dan droog.

Voor meer, graag controlerenH-staal

Het gebruiksmodel heeft de voordelen dat de axiale kracht van de rol klein is, de axiale beweging klein is, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.


Kosar TenangoHoeveel is Nee. 14 I-balk per tonAan welke normen moet worden voldaan?



Diverse korsten

activaKarakteristieken van de I-straal:

Kenmerken en toepassing van gegalvaniseerde pijp

Bij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen,Kosar TenangoKogel van 30CrMo-legering, lasbaarheid en structurele grootte. I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flens tot web, is het verdeeld in breed, medium en n

Kosar TenangoHet productieproces kan als volgt worden samengevat: pre-nivellering &rar; afwerking &rar; Rechtvaardigheid &rar; post nivellering. Platte staal /A /B staal met breedte van --dikte van --rechthoekige doorsnede en licht zuivere rand. Plat staal kan afgewerkt worden, of kan als blanco worden gebruikt voor gelaste buizen en dunne plaat voor gelamineerde dunne plaat.

De vorm van kleine longitudinale scheur op het oppervlak van gelegeerde pijp is minder dan mm De totale breedte is minder dan mm De diepte is lager dan .mm.

worden verzacht door processen voor warmtebehandeling zoals het blussen of blussen. Het gevolg van het dempen is het kristal te optimaliseren, structurele defecten te elimineren, de sterkte te verminderen de plastische vervorming te verbeteren, en ook bevorderlijk voor koude trekken. Bij de productie en vervaardiging van koudgetrokken legeringen pijpen kan het niet ontbreken van blusmachines en apparatuur. Daarom is de formulering van een passend annexatieproces een noodzakelijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat het gelegeerd pijpmechanisme aan de norm voldoet en de waar niet breekt. Als de fabrikant om een zijspoor te verbeteren, zal het uiteindelijk leiden tot slechte schade aan de productkwaliteit.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Afgooye.adviserennieuws
Afgooye.Laatste nieuws